![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

prof. dr hab. inż.
Genowefa Bonczar
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL
07/08L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
07/08L - Pracownia magisterska T.PPZ.P01XL.NM.TTZTL
07/08L - Seminarium T.PPZ.S01XL.NM.TTZTL
07/08L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1L.NM.TTZTL
08/09Z - Elektyw 3: Higiena produkcji T.PPZ.9K05X.SI.TTZBX
08/09Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX
08/09Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX
08/09Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL
08/09Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
08/09Z - Pracownia magisterska T.PPZ.P02XL.NM.TTZTL
08/09Z - Seminarium T.PPZ.S02XL.NM.TTZTL
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL
08/09L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S01L.NM.TTZTL
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1L.NM.TTZTL
09/10Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX
09/10Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX
09/10Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
09/10Z - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
09/10Z - Pracownia magisterska T.PPZ.P02XL.NM.TTZTL
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.PPZ.S02XL.NM.TTZTL
09/10Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTS
09/10L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
09/10L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX
09/10L - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
09/10L - Pracownia magisterska T.PPZ.P01XL.NM.TTZTL
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mleka T.PPZ.TSP01.SM.TTZTS
09/10L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1L.NM.TTZTL
10/11Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX
10/11Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
10/11Z - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
10/11Z - Seminarium T.PPZ.S02XL.NM.TTZTL
10/11Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
10/11L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTL
10/11L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL
10/11L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
10/11L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX
10/11L - Konwersatorium T.PPZ.KON01.SM.TTZTL
10/11L - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
10/11L - Pracownia magisterska T.PPZ.P01XL.NM.TTZTL
10/11L - Pracownia magisterska T.PPZ.P03XL.NM.TTZTL
10/11L - Seminarium T.PPZ.S03XL.NM.TTZTL
10/11L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTS
10/11L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1L.NM.TTZTL
11/12Z - Elektyw 3: Higiena produkcji T.PPZ.9K05X.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw 4: Higiena produkcji T.PPZ.9K03X.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL
11/12Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.MBEK1.NM.TTZTL
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.NM.TTZTL
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.SM.TTZTL
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.NI.TTZXX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTWTX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTL
11/12Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
11/12L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX
11/12L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAN.NM.TTZTL
11/12L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
11/12L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX
11/12L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.MBEK2.NM.TTZTS
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTL
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.NM.TTZTL
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTL
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTL
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP31.NM.TTZTL
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTL
12/13Z - Elektyw 3: Higiena produkcji T.PPZ.9K05X.SI.TTZBX
12/13Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL
12/13Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
12/13Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTL
12/13Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
12/13L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAN.NM.TTZTL
12/13L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
12/13L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTL
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP31.NM.TTZTL
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTL
13/14Z - Elektyw 2: Higiena produkcji potraw i żywienia T.MAZ.09E01.SI.TTZDX
13/14Z - Elektyw 3: Higiena produkcji T.PPZ.9K05X.SI.TTZBX
13/14Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX
13/14Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTL
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
13/14L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAN.NM.TTZTL
13/14L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP31.NM.TTZTL
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTL
14/15Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw 9: Warunki sanitarno - higieniczne produkcji żywności T.PPZ.09L92.SI.TTZIX
14/15Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
14/15Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTWTX
14/15Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTL
14/15Z - Seminarium III T.PPZ.SEM03.NM.TTZTL
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
14/15L - Elektyw 2 - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.SI.TTZTX
14/15L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTL
14/15L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTL
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.PPZ.DOIAD.SM.TTZTL
15/16Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX
15/16Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw 9: Higiena produkcji T.PPZ.09L91.SI.TTZIX
15/16Z - Higiena produkcji T.PPZ.HIGPT.NI.TTZTX
15/16Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTWTX
15/16Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.PPZ.SESP2.SM.TTZTL
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.PPZ.TSP03.SM.TTZTL
15/16L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTL.T
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTL
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTL.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTL.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTL.T
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTL.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTL.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTL.T
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTL.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTL.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTL.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTL.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTL.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
08/09Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw specjalizacyjny I - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S01L.NM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.PPZ.TS1ML.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw III: Towaroznawstwo produktów mleczarskich T.PPZ.9LTPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mleka T.PPZ.TSP01.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTL:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Regionalne produkty mleczarskie T.PPZ.9S02L.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ.09E21.SM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Regionalne produkty mleczne T.PPZ09E21.NM.TTZTL:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 4: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K04X.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 3: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.9K06X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11)
14/15L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTL:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)