aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab. inż.
Elżbieta Pisulewska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
środa 14:00 - 16:00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
07/08Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
07/08L - Rośliny alternatywne R.9L4.A138.SL.RXXXX
07/08L - Towaroznawstwo żywności R.x.TOZ1A.NM.RROAS
08/09Z - Jakość surowców i produktów spożywczych R.9Z5.A210.SX.RXXXX
08/09Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX
08/09Z - Rośliny alternatywne R.x.ROA2A.NM.RROOS
08/09Z - Rośliny alternatywne w agroturystyce R.9s5.RAA.SI.RROXX
08/09Z - Towaroznawstwo R.9Z7.A303.SI.RROXX
08/09Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
08/09Z - Towaroznawstwo żywności R.TOZ.3A.SM.RZAUM
08/09Z - Uprawa roślin rolniczych R.x.URR5A.SI.RROBX
08/09L - Rośliny alternatywne R.9L4.A138.SL.RXXXX
08/09L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
08/09L - Rośliny użytkowe świata R.9L2.A166.SX.RXXXX
08/09L - Uprawa roślin rolniczych R.x.URR6A.SI.RROBX
09/10Z - Jakość surowców i produktów spożywczych R.9Z5.A210.SX.RXXXX
09/10Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX
09/10Z - Rośliny alternatywne R.9Z7.RA.NI.ROSXX
09/10Z - Rośliny alternatywne w agroturystyce R.9s5.RAA.SI.RROXX
09/10Z - Rośliny lecznicze i przyprawowe R.9Z7.RL.NI.RROAX
09/10Z - Towaroznawstwo R.6s.TWZ.NI.RROAX
09/10Z - Towaroznawstwo R.7s.TOW.RROAX
09/10Z - Towaroznawstwo R.x.TWZ7A.SI.RROAX
09/10Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
09/10Z - Towaroznawstwo żywności R.TOZ.3A.SM.RZAUM
09/10Z - Uprawa roślin rolniczych R.x.URR5A.SI.RROBX
09/10L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
09/10L - Rośliny użytkowe świata R.9L2.A166.SX.RXXXX
09/10L - Towaroznawstwo R.6s.TWZ.NI.RROAX
09/10L - Towaroznawstwo żywności R.9L2.TOZ.SM.REKMX
09/10L - Uprawa roślin rolniczych R.x.URR6A.SI.RROBX
10/11Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
10/11Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX
10/11Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.2s.RSA.SM.RROAP
10/11Z - Towaroznawstwo R.7s.TOW.RROAX
10/11Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
10/11L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX
10/11L - Rośliny przyprawowe i używki R.1s.RPU.SM.RROTX
10/11L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
10/11L - Towaroznawstwo R.6s.TWZ.NI.RROAX
10/11L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
10/11L - Towaroznawstwo żywności R.9L2.TOZ.SM.REKMX
11/12Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
11/12Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX
11/12Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.2s.RSA.SM.RROAP
11/12Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
11/12L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX
11/12L - Rośliny przyprawowe i używki R.1s.RPU.SM.RROTX
11/12L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
11/12L - Towaroznawstwo R.6s.TWZ.NI.RROAX
11/12L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
12/13Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
12/13Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX
12/13Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.2s.RSA.SM.RROAP
12/13Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
12/13L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX
12/13L - Rośliny przyprawowe i używki R.1s.RPU.SM.RROTX
12/13L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
12/13L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
12/13L - Towaroznawstwo żywności R.9L2.TOZ.SM.REKMX
12/13L - Towaroznawstwo żywności R.F6.TOZ.NI.ROSXX
13/14Z - Jakość surowców i produktów spożywczych R.5s.JSP.SI.RROXX
13/14Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
13/14Z - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców roślinnych R.SUR.PPPSR.SI.TTWTX
13/14Z - Rośliny lecznicze i przyprawowe R.9Z7.RL.NI.RROAX
13/14Z - Towaroznawstwo R.7s.TWZ.NI.RROAX
13/14Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
13/14L - Herbal plants R.3sa.HRP.SM.ROSAY
13/14L - Raw Material Quality and Food Safety R.9sX.RMQ.NI.RROAY
13/14L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
13/14L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
13/14L - Towaroznawstwo żywności R.F6.TOZ.NI.ROSXX
14/15Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.NM.RROXY
14/15Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
14/15Z - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców roślinnych R.SUR.PPPSR.SI.TTWTX
14/15Z - Rośliny alternatywne w agroturystyce R.9s5.RAA.SI.RROXX
14/15Z - Rośliny przyprawowe i używki R.9.2s.RPU.SM.RROXX
14/15Z - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
14/15Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.2s.RSA.NM.RROXY
14/15Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.9.s2.RSA.SM.RROAP
14/15Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.F3.RSA.SM.ROSXY
14/15Z - Seminarium inżynierskie R.7s.SzSI.SI.RROXX
14/15Z - Towaroznawstwo R.7s.TWZ.NI.RROAX
14/15Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
14/15L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
14/15L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
15/16Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.NM.RROXY
15/16Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
15/16Z - Rośliny alternatywne w agroturystyce R.9s5.RAA.SI.RROXX
15/16Z - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
15/16Z - Rośliny specjalne i alternatywne R.9.s2.RSA.SM.RROAP
15/16Z - Seminarium inżynierskie R.7s.SzSI.SI.RROXX
15/16Z - Towaroznawstwo żywności R.7s.TWZ.NI.RROAY
15/16Z - Towaroznawstwo żywności R.9s3.TOZ.SI.ROSXX
15/16L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX
15/16L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX
15/16L - Towaroznawstwo żywności R.9L2.TOZ.SM.REKMX
16/17Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
17/18Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP
17/18Z - Towaroznawstwo żywności R.7s.TWZ.NI.RROAY
17/18Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR
17/18Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
17/18Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
17/18L - Gatunki chronione i pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.GCH.SP.UWR.IPR
17/18L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
17/18L - Zioła w kosmetykach R.2s.ZWK.SP.UWR.IPR
17/18L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
18/19Z - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.7s.TRS.NI.RROAY
18/19Z - Zioła przyprawowe i lecznicze w dietetyce T.3s.ZPIL.SP.TZCDY.T
18/19L - Gatunki chronione i pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.GCH.SP.UWR.IPR
18/19L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
18/19L - Zioła w kosmetykach R.2s.ZWK.SP.UWR.IPR
18/19L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
19/20Z - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.7s.TRS.NI.RROAY
19/20L - Gatunki chronione i pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.GCH.SP.UWR.IPR
19/20L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
19/20L - Zioła w kosmetykach R.2s.ZWK.SP.UWR.IPR
19/20L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
20/21Z - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.7s.TRS.NI.RROAY
20/21Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR
20/21Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
20/21Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
20/21Z - Zioła przyprawowe i lecznicze w dietetyce T.3s.ZPIL.SP.TZCDY.T
20/21L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
20/21L - Zioła w kosmetykach R.2s.ZWK.SP.UWR.IPR
20/21L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
21/22Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR
21/22Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
21/22Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
21/22L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
21/22L - Zioła w kosmetykach R.2s.ZWK.SP.UWR.IPR
21/22L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
22/23Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
22/23Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
22/23Z - Zioła przyprawowe i lecznicze w dietetyce T.3s.ZPIL.SP.TZCDY.T
22/23L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
22/23L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
23/24Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
23/24Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
23/24L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
23/24L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
24/25Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR
24/25Z - Używki i przyprawy R.1s.UIP.SP.UWR.IPR
24/25L - Zioła pozyskiwane ze stanu naturalnego R.2s.ZPSN.SP.UWR.IPR
24/25L - Ćwiczenia terenowe R.2s.CWT.SP.UWR.IPR
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 4)
08/09L - Rośliny przyprawowe i używki R.9s2.RPU.SI.ROSX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10L - Towaroznawstwo R.6s.TWZ.NI.RROAX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych R.SZU.PPSR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Rośliny i zioła w uprawie ekologicznej R.2s.RZE.SM.RROARE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Jakość surowców i produktów spożywczych R.6s.JSP.SI.RROXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Towaroznawstwo żywności R.F6.TOZ.NI.ROSXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Jakość surowców i produktów spożywczych R.5s.JSP.SI.RROXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców roślinnych R.SUR.PPPSR.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Towaroznawstwo żywności R.F6.TOZ.NI.ROSXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.NM.RROXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców roślinnych R.SUR.PPPSR.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Towaroznawstwo rolno-spożywcze R.6s.TRS.SI.RROXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.NM.RROXY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Towaroznawstwo żywności R.9L2.TOZ.SM.REKMX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Jakość surowców roślinnych i bezpieczeństwo żywności R.2s.JSR.SM.RROAP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Zioła przyprawowe i lecznicze w dietetyce T.3s.ZPIL.SP.TZCDY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Zioła przyprawowe i lecznicze w dietetyce T.3s.ZPIL.SP.TZCDY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Uprawa roślin alternatywnych R.1s.URA.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Uprawa roślin zielarskich R.1s.URZ.SP.UWR.IPR:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)