Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45, sala 0.135
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 14:30, sala zdalne
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek, Mateusz Kucharek 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)