Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego [T.F5.EL21.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Jacek Domagała, Ewelina Węsierska
10:30 Wykład, grupa 1 każdy poniedziałek, 10:30 - 12:00 Sala 0.91, budynek nr TZ

Wtorek

Jacek Domagała, Ewelina Węsierska
14:45 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 14:45 - 16:15 Sala 0.91, budynek nr TZ

Środa

Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45 Sala 0.108, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Magda Filipczak-Fiutak, Agnieszka Pluta-Kubica, Joanna Tkaczewska
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30 Sala 0.108, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)