profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Joanna Tkaczewska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
15/16L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX
15/16L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZCX
15/16L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZTX
22/23Z - Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw 1: Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F2.1EL3.SM.TTDXZ.T
Prowadzone przedmioty
11/12Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTM:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.2s.TSP3.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Kształtowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego T.1s.KJZW.SP.TJSGY.T:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Przetwórstwo produktów ekologicznych, produkty tradycyjne i regionalne R.2s.PPE.SP.EKO.OUR:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.PPZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Ryby i owoce morza T.F2.ES13.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
Imiona
Joanna Agnieszka
Nazwisko
Tkaczewska
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK