Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego [T.F5.EL21.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Jacek Domagała, Ewelina Węsierska
10:30
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 10:30 - 12:00
Sala 0.91, budynek nr TZ
Wtorek
Jacek Domagała, Ewelina Węsierska
14:45
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 14:45 - 16:15
Sala 0.91, budynek nr TZ
Środa
Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Magda Filipczak-Fiutak, Agnieszka Pluta-Kubica, Joanna Tkaczewska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności