Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
17:15
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 17:15 - 18:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Wtorek
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćMarek Sady, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Marek Sady, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Marek Sady, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćMarek Sady, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Marek Sady, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności