![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Małgorzata Tabaszewska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Wtorek 9:00 – 11:00
Koordynowane przedmioty
11/12L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX
12/13L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E11.NM.TTZTP
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E11.NM.TTZTP
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.F2.ES12.NM.TTZTO.T
15/16L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T16.SI.TTWTX
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Kształtowanie jakości surowców i produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES21.NM.TTZTO.T
24/25L - Technologia produkcji potraw z warzyw, owoców i grzybów T.4s.TPPW.NI.TGCXZ.T
24/25L - Technologia produkcji potraw z warzyw, owoców i grzybów T.4s.TPPW.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
11/12Z - Elektyw kierunkowy III: Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
12/13L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E11.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
13/14Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E11.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
14/15Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15L - Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW5.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
15/16Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VI: Towaroznawcza ocena konserw i przetworów z owoców i warzyw T.SPO.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.F2.ES12.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Standardy bezpieczeństwa żywności T.SPO.STBZY.SI.TTWTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.SPO.SYST1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T16.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny II: Kształtowanie jakości surowców i produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES21.NM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Standardy Unii Europejskiej T.SPO.STAND.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Standardy bezpieczeństwa żywności w handlu detalicznym - BRC Global FOOD Standard, IFS T.F2.EK1z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw III: Podstawy przetwórstwa owoców, warzyw i grzybów T.F4.EL31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I: Kształtowanie jakości produktów pochodzenia roślinnego T.F3.ES12.SM.TTZTO.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)