Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2016/2017

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 co drugi piątek (nieparzyste), 12:15 - 16:00, sala 0.108
Piotr Kulawik 10/ szczegóły
2 co drugi piątek (parzyste), 12:15 - 16:00, sala 0.108
Piotr Kulawik 15/ szczegóły
3 co drugi poniedziałek (nieparzyste), 15:45 - 19:30, sala 0.108
Joanna Tkaczewska 15/ szczegóły
4 co drugi poniedziałek (parzyste), 15:45 - 19:30, sala 0.108
Joanna Tkaczewska 15/ szczegóły
5 co drugi piątek (nieparzyste), 16:00 - 19:45, sala 0.108
Marzena Zając 12/ szczegóły
6 co drugi piątek (parzyste), 16:00 - 19:45, sala 0.108
Małgorzata Pasternak 14/ szczegóły
7 co drugi wtorek (nieparzyste), 12:45 - 16:30, sala 0.108
Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik 12/ szczegóły
8 co drugi wtorek (parzyste), 12:45 - 16:30, sala 0.108
Małgorzata Pasternak 14/ szczegóły
9 co drugi wtorek (nieparzyste), 16:45 - 20:30, sala 0.108
Marzena Zając 13/ szczegóły
10 co drugi wtorek (parzyste), 16:45 - 20:30, sala 0.108
Marzena Zając 4/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)