Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2016/2017
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
co drugi piątek (nieparzyste), 12:15 - 16:00,
sala 0.108 |
Piotr Kulawik | 10/ |
|
2 |
co drugi piątek (parzyste), 12:15 - 16:00,
sala 0.108 |
Piotr Kulawik | 15/ |
|
3 |
co drugi poniedziałek (nieparzyste), 15:45 - 19:30,
sala 0.108 |
Joanna Tkaczewska | 15/ |
|
4 |
co drugi poniedziałek (parzyste), 15:45 - 19:30,
sala 0.108 |
Joanna Tkaczewska | 15/ |
|
5 |
co drugi piątek (nieparzyste), 16:00 - 19:45,
sala 0.108 |
Marzena Zając | 12/ |
|
6 |
co drugi piątek (parzyste), 16:00 - 19:45,
sala 0.108 |
Małgorzata Pasternak | 14/ |
|
7 |
co drugi wtorek (nieparzyste), 12:45 - 16:30,
sala 0.108 |
Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik | 12/ |
|
8 |
co drugi wtorek (parzyste), 12:45 - 16:30,
sala 0.108 |
Małgorzata Pasternak | 14/ |
|
9 |
co drugi wtorek (nieparzyste), 16:45 - 20:30,
sala 0.108 |
Marzena Zając | 13/ |
|
10 |
co drugi wtorek (parzyste), 16:45 - 20:30,
sala 0.108 |
Marzena Zając | 4/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.