Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:45,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Angelika Bieniek | 11/ |
|
2 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 17:00,
sala 0.77 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 12:00, sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Jarosław Korus, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Angelika Bieniek | 11/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:45,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Jarosław Korus, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek, Angelika Bieniek | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.