Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30,
sala 0.77 |
Anna Dobosz-Kobędza | 9/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30,
sala 0.77 |
Anna Dobosz-Kobędza | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45,
sala 0.77 |
Dorota Gumul | 10/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45,
sala 0.77 |
Magdalena Krystyjan | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00,
sala 0.77 |
Wiktor Berski | 11/ |
|
6 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00,
sala 0.77 |
Anna Dobosz-Kobędza | 9/ |
|
7 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 12:15,
sala 0.77 |
Stanisław Kowalski | 10/ |
|
8 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 12:15,
sala 0.77 |
Stanisław Kowalski | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.