![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr inż.
Iwona Mentel
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
(brak danych)
Zainteresowania
(brak danych)
Prowadzone przedmioty
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
14/15L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.3s.ZOZZ.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw kierunkowy IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.9POTG.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
16/17L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi klienta T.MAZ.09PTG.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
17/18L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL91.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.MAZ.ZOZZZ.SI.TTDXX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Zasady higieny żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronoicznych T.MAZ.TGPPK.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09TGE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGOK.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.MAZ.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
18/19L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.6s.ZOZZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F4.EL91.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL92.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.2s.TSP3.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
09/10L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGEOK.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia gastronomiczna II T.MAZ.TSP03.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)