aktywny pracownik nieetatowy
|
dr
Ewa Hajduk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
08/09L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
09/10Z - Chłodnictwo T.CHK.CHLOD.NI.TTZXX
09/10Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
09/10Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
09/10Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
09/10L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
09/10L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Odżywianie a zdrowie człowieka T.CHK.09EL3.SM.TTZXX
10/11Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
10/11Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
10/11L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
11/12L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Zasady żywienia wg tradycyjnej medycyny chińskiej(TMC) T.CHK.09EL5.SM.TTZXX
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC
12/13L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Odżywianie a zdrowie człowieka T.CHK.09EL3.SM.TTZXX
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E71.SI.TTDXX
14/15L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX
Prowadzone przedmioty
08/09L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
08/09L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I: Odżywianie a zdrowie człowieka T.CHK.09EL3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
12/13Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Zasady żywienia wg tradycyjnej medycyny chińskiej(TMC) T.CHK.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09EK1.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
12/13L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy I: Odżywianie a zdrowie człowieka T.CHK.09EL3.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.09NTM.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
14/15Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E71.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E21.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)