Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności [T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności [T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 16:30
sala 0.135 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 8 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.