Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00,
sala 0.135 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 10/ |
|
2 |
jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00,
sala 0.136 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 9/ |
|
3 |
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00,
sala 0.135 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 8/ |
|
4 |
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00,
sala 0.136 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.136 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
sala 0.135 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 8/ |
|
6 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
sala 0.136 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 9/ |
|
7 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
sala 0.135 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135 |
Magdalena Witek, Jagoda Majcherczyk, Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Michalczyk | 10/ |
|
8 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
sala 0.136 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136 |
Magdalena Witek, Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk | 9/ |
|
9 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00,
sala 0.135 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 22:00, sala 0.135 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00, sala 0.135 |
Magdalena Witek, Jagoda Majcherczyk, Grzegorz Fiutak, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Michalczyk | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.