Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 0.135
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 10/ szczegóły
2 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 0.136
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 9/ szczegóły
3 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00, sala 0.135
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 8/ szczegóły
4 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00, sala 0.136
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.136
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 10/ szczegóły
5 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 8/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 10:00, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 9/ szczegóły
7 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.135
Magdalena Witek, Jagoda Majcherczyk, Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Michalczyk 10/ szczegóły
8 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 0.136
Magdalena Witek, Grzegorz Fiutak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk 9/ szczegóły
9 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:00, sala 0.135
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 22:00, sala 0.135
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 22:00, sala 0.135
Magdalena Witek, Jagoda Majcherczyk, Grzegorz Fiutak, Agnieszka Zawiślak, Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Michalczyk 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.