Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności [T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Jagoda Majcherczyk
niestandardowa częstotliwość18:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 16:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk
niestandardowa częstotliwość12:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 16:30 Sala 0.135, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)