Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności [T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45 Sala 0.136, budynek nr TZ

Środa

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
jednokrotnie9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:45 Sala 0.136, budynek nr TZ

Czwartek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość9:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 11:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)