Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T] Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2024/2025
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Magda Filipczak-Fiutak, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Marek Sady
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Agnieszka Pluta-Kubica, Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Piotr Gębczyński, Marek Sady
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności