Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
10:00 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 10:00 - 12:15 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Środa

Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00 Sala 1.41, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 17:30 Sala 1.41, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)