Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności [T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
jednokrotnie8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15 Sala 1.41, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Małgorzata Tabaszewska
jednokrotnie10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, poniedziałek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45 Sala 1.41, budynek nr TZ

Wtorek

Jacek Słupski, Monika Wszołek
niestandardowa częstotliwość11:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:00 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)