Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T] Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćSobota
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
jednokrotnieJoanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnie
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJoanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
jednokrotnieJoanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
11:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każda sobota, 11:15 - 14:15
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćJoanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Niedziela
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość
Joanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.136, budynek nr TZ
Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
jednokrotnieJoanna Banaś, Ireneusz Maciejaszek, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności