Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 10:30 - 13:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 10:30 - 13:30 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:15 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)