Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 16:15 Sala 0.135, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30 Sala 0.136, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30 Sala 0.135, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30

Czwartek

Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 11:30 - 13:00

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)