Plan zajęć przedmiotu Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności [T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2024/2025
- Semestr zimowy 2023/2024
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćIwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćGrzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Surówka
16:45
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 16:45 - 18:15
Sala zdalne, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności