Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2017/2018

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:45 - 10:00, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Marek Sady 14/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Agnieszka Pluta-Kubica, Piotr Gębczyński 15/ szczegóły
3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 20:15, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Marek Sady 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Agnieszka Pluta-Kubica 14/ szczegóły
5 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:00, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Marek Sady 14/ szczegóły
6 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 21:15, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Marek Sady, Piotr Gębczyński 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 16:45, sala 1.41
Małgorzata Tabaszewska, Agnieszka Pluta-Kubica 15/ szczegóły
8 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:45 - 18:00, sala 1.41
Marek Sady, Małgorzata Tabaszewska 14/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)