Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45,
sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:15 - 20:30, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 13:15, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:45 - 20:15, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 19:30, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 18:00, sala zdalne |
Halina Gambuś, Jarosław Korus | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.