Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK) Semestr letni 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:15 - 20:30, sala zdalne
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 13:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:45 - 20:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 19:30, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 18:00, sala zdalne
Halina Gambuś, Jarosław Korus 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)