Metody badań eksperymentalnych 3 C T.3s.MBE3.NM.TTZCZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 17:45,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 17:30, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:45 - 19:30, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:45 - 21:30, sala zdalne |
Dorota Najgebauer-Lejko, Marek Sady, Magda Filipczak-Fiutak, Agnieszka Pluta-Kubica, Katarzyna Turek | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.