Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 45
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00, sala 0.105
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.111
Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska 9/ szczegóły
2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00, sala 0.105
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 0.111
Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska 8/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:00, sala 0.105
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45, sala 0.111
Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Dorota Najgebauer-Lejko 10/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45, sala 0.111
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00, sala 0.105
Kinga Topolska, Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)