Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 15:15,
sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Magdalena Michalczyk, Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.