Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30, sala 0.111
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30, sala 0.111
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 0.111
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska 12/ szczegóły
4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:00, sala 0.111
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)