Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska | 14/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska | 12/ |
|
4 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:00,
sala 0.111 |
Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.