adiunkt w jednostce Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
|
dr inż.
Edyta Bauer
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Termin: wtorek godzina 10:00 - 12:00 oraz terminy uprzednio uzgodnione ze studentami.
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Technologia informacyjna H.1s.INF.NI.HZONY
17/18Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOPY
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.INF.NI.HZONY
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOHY
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOKY
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOPY
21/22L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX
22/23L - Podstawy zachowania się koni H.RAZ.PZK9.SM.HZOUZ
22/23L - Zmienność cech u różnych ras i grup koni H.RAZ.ZCK9.SI.HZOHZ
23/24Z - Higiena mleka W.9s.HIG.SJ.WETXZ
23/24Z - Podstawy zachowania się koni H.RAZ.PZK9.SM.HZAUZ
23/24Z - Zmienność cech u różnych ras i grup koni H.RAZ.ZCK9.SI.HZAHZ
Prowadzone przedmioty
14/15Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Technologia informacyjna H.1s.TIN.SI.HZOPY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.INF.NI.HZONY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Technologia informacyjna H.1s.INF.SI.HZOBY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HDB.TPPZW.SI.HZOHX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HRBWY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOZY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZRiMk.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOTY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
20/21Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZRiMk.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZRiMk.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZW.SJ.WETXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Współczesne formy użytkowania koni H.GHZ.WFUK9.SI.HZOBZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Higiena mleka W.9s.HIG.SJ.WETXZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)