Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 19:30
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.