Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F7.EL72.SI.TTZTX.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 8
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji [T.F7.EL72.SI.TTZTX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 8 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15
(sala nieznana)
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Mateusz Kucharek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.