Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2020/2021
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.136 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
4 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
5 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.136 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
6 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.136 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
7 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 12/ |
|
8 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.136 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 9/ |
|
9 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.135 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 10/ |
|
10 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30,
Wydział Technologii Żywności,
sala 0.136 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana) |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek | 11/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.