Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2020/2021

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 13:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
5 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 11:45, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
7 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 12/ szczegóły
8 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 9/ szczegóły
9 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.135
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 10/ szczegóły
10 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:30, Wydział Technologii Żywności, sala 0.136
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 19:15, (budynek nieznany), (sala nieznana)
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Mateusz Kucharek 11/ szczegóły
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)