Plan zajęć przedmiotu Higiena produkcji potraw i żywienia [T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T] Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska
9:45
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 9:45 - 12:00
Środa
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Piątek
Dorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Katarzyna Petka-Poniatowska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności