Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX] Semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Piotr Gębczyński, Marek Gibiński, Monika Wszołek
10:00 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 10:00 - 12:15 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia projektowe, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 1.46, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwość10:15 Ćwiczenia projektowe, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30 Sala 1.41, budynek nr TZ
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwość12:30 Ćwiczenia projektowe, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45 Sala 1.41, budynek nr TZ
Piotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia projektowe, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15 Sala 1.41, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)