![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr
Marek Gibiński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
poniedziałek 9.30 - 11.00
środa 9.30 - 11.30
Zainteresowania
towaroznawstwo produktów spożywczych,
pochodzenie surowców żywnościowych
zdrowotne aspekty żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
przepisy prawa żywnościowego
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NI.TTZTX.T
17/18Z - Prawo żywnościowe T.5s.PRZY.SI.TTZTX.T
17/18Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZCX.T
17/18Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJW.T
17/18L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJW.T
17/18L - Prawo żywnościowe T.2s.PRZY.SI.TJBJY.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTW.T
18/19Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZCX.T
18/19Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZOX.T
18/19Z - Prawo żywnościowe T.5s.PRZY.SI.TTZTX.T
18/19Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.SI.TTZTX.T
18/19Z - Prawo żywnościowe T.1s.PRZY.NI.TTZTX.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJW.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTW.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TJBJW.T
18/19L - Prawo żywnościowe T.2s.PRZY.SI.TJBJY.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.KTW.9JPSX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.SZAJJ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Towaroznawcza charakterystyka produktów regionalnych T.4s.TCPR.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.F4.2EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
08/09L - Seminarium (sepcjalizacja Technologia Węglowodanów) T.KTW.S01XW.NM.TTZTW:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.09EK9.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.KTW.9JPSX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Towaroznawcza charakterystyka produktów regionalnych T.KTW.TCHPR.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
13/14L - Elektyw II: Towaroznawstwo produktów zbożowych T.KTW.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.TOWAR.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F5.EL11.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.PRACM.NM.TTZTW:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.09EK9.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)