Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX] Semestr zimowy 2017/2018
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Piotr Gębczyński, Marek Gibiński, Monika Wszołek
10:00
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 10:00 - 12:15
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Piątek
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćPiotr Gębczyński, Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności