Plan zajęć przedmiotu Mikrobiologia żywności [T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX] Semestr letni 2011/2012
Ustawienia planu
Poniedziałek
Małgorzata Makarewicz
14:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45
Sala 1.138, budynek nr TZ
Małgorzata Makarewicz
17:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy poniedziałek, 17:45 - 20:45
Sala 1.138, budynek nr TZ
Wtorek
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8
każdy wtorek, 8:00 - 11:00
Sala 1.138, budynek nr TZ
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda
11:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 9
każdy wtorek, 11:00 - 14:00
Sala 1.138, budynek nr TZ
Iwona Drożdż, Aleksandra Duda
14:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 14:00 - 17:00
Sala 1.138, budynek nr TZ
Tadeusz Tuszyński
17:15
Wykład, grupa 1
każdy wtorek, 17:15 - 18:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Środa
Urszula Błaszczyk
15:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każda środa, 15:15 - 18:15
Sala 1.138, budynek nr TZ
Czwartek
Piątek
Aleksandra Duda
11:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy piątek, 11:15 - 14:15
Sala 1.138, budynek nr TZ
Paweł Satora
11:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy piątek, 11:15 - 14:15
Sala 1.138, budynek nr TZ
Paweł Satora
14:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7
każdy piątek, 14:15 - 17:15
Sala 1.138, budynek nr TZ
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności