Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego [T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Krzysztof Żyła
14:30 Wykład, grupa 1 każda środa, 14:30 - 16:00 Sala 1.124, budynek nr TZ
Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwość16:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:45 Sala 1.136, budynek nr TZ

Czwartek

Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45 Sala 1.136, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)