Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T] Semestr letni 2020/2021
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćAnna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Żyła
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Magdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika, Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności