Plan zajęć przedmiotu Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności [T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Piotr Gębczyński, Monika Wszołek
17:15
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 17:15 - 18:45
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Wtorek
Michał Stojak, Monika Wszołek
niestandardowa częstotliwośćMichał Stojak, Monika Wszołek
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Michał Stojak, Monika Wszołek
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Agnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Pluta-Kubica, Michał Stojak
niestandardowa częstotliwośćMichał Stojak, Monika Wszołek
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności