Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każda środa, 8:00 - 11:15 Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każda środa, 8:00 - 11:15 Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każda środa, 11:30 - 14:45 Sala 0.136, budynek nr TZ

Czwartek

Krzysztof Surówka
niestandardowa częstotliwość10:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 11:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)