Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2021/2022
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Ireneusz Maciejaszek, Agnieszka Zawiślak
10:00
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 10:00 - 11:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćJoanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Ireneusz Maciejaszek, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności