Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2023/2024

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:00 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość8:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 11:45 Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:15 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Agnieszka Zawiślak
10:00 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 10:00 - 11:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15 Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)