Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Jagoda Majcherczyk, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15 Sala 0.136, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Jagoda Majcherczyk, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość11:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Czwartek

Iwona Tesarowicz, Agnieszka Zawiślak
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)