Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Ogólna technologia żywności [T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Joanna Banaś, Grzegorz Fiutak, Magdalena Michalczyk, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Agnieszka Zawiślak
15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 15:00 - 18:15 Sala 0.135, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Krzysztof Surówka
niestandardowa częstotliwość10:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 11:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)