Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Analiza i ocena jakości żywności II [O.F2.ANC.SM.OBTSZ] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Małgorzata Bączkowicz, Joanna Sobolewska-Zielińska, Angelika Wojtyś
9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy poniedziałek, 9:00 - 12:00 Sala 1.73, budynek nr TZ

Wtorek

Małgorzata Bączkowicz, Joanna Sobolewska-Zielińska
9:45 Wykład, grupa 2 każdy wtorek, 9:45 - 12:00

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)