Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2017/2018
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 12:45 - 15:00,
sala Wykładowa II |
Kinga Topolska, Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek | 41/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.