Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2016/2017
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Piotr Kulawik, Agnieszka Pluta-Kubica | 12/ |
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Joanna Tkaczewska, Dorota Najgebauer-Lejko | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.