Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
semestr zimowy 2012/2013
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 16:15,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 15/ |
|
5 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 16:15,
sala 0.136 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 14/ |
|
6 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 18:15,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 15/ |
|
7 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15,
sala 0.135 |
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.