Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) semestr zimowy 2012/2013

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 16:15, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 16/ szczegóły
3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:30, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
5 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 16:15, sala 0.136
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 14/ szczegóły
6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 18:15, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 15/ szczegóły
7 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15, sala 0.135
Magdalena Michalczyk, Grzegorz Fiutak, Karolina Malecka, Jagoda Majcherczyk 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)